Новини від наймолодших

/Files/images/20151217_115535.jpg/Files/images/SAM_0152.JPG/Files/images/SAM_0133.JPG/Files/images/SAM_0123.JPG

Увага! Увага! Увага! В Балаклеївській загальносвітній школі I - II ступенів № 2 пройшла «Декада початкових класів!»

14 грудня, в понеділок, на шкільній лінійці відбулося урочисте відкриття «Декади початкових класів». Школа та учні дізналися про цікаві та

незвичайні плани початківців. Цьому передувала кропітка праця вчителів початкових класів. На засіданні методичного об’єднання, був оголошений та узгоджений план декади. Занєгіна Ж.П виступила ініціатором та гарним організатором, Харенко Н.О., Сільченко О.О та молодий педагог Колісник О.В. стали ідейними послідовниками. Найголовніше – це здоров’я. Адже здоровому – все здорово. Тож другий день декади був оголошений: «День здоров’я». Тож і колажі створили і в ньому здоровий спосіб відобразили. Хто дружить з сонцем, повітрям, водою? Хто дружити з нами буде - всі хвороби геть забуде. Нарешті найцікавіше. Конкурс рухливих ігор на перерві «Грайлики».

Рідна земля – це сила, здоров’я, життя. Третій день стукає у двері. Це найщиріший день. "Україна – рідна неповторна земля". Виставка малюнків на тему: «Я малюю Україну», відкрила неповторну чарівність рідної Батьківщини. Флеш–моб «Одягни вишиванку» закінчився найпатріотичнішим конкурсом «Найкращий український костюм».

Четвертий день - спорт відкриває, дітей до активного відпочинку закликає. В здоровому тілі – здоровий дух. Від кожного покоління лунає. Тож і школа осторонь не стає. Веселі старти, естафети, змагання – це рух до успіху, сходинка до самовдосконалення.

П’ятниця – день п’ятий і найбільш бажаний. В гості до малят Балаклеївської загальноосвітньої школи завітав Миколай. Діти в нашій школі найдобріші, найщедріші! Тож і попрохали Миколая:

Святий Миколаю! Я тебе благаю

Пошли щастя й світлу долю нашому краю.

Дідусь і бабуся, щоб були здорові!

Татусь і матуся, щоб жили в любові!

Всім добрим діткам принеси гостинці.

Подаруй Божу ласку кожній сиротинці.

Кiлькiсть переглядiв: 241

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.