День захисту дітей

Традиційно,в перший день літа , відзначається міжнародний День захисту дітей . 3 червня на стадіоні в с. Балаклея відбулося районне свято присвячене цій даті, яке організували працівники районного Центру дитячої та юнацької творчості. У заході взяли участь учні всіх шкіл району. На святі були представлені пришкільні табори, які в свою чергу представили всім присутнім назви та символіку свого табору.

Святкові урочистості розпочались привітальними словами сільського голови Ковальської О.М., а також привітав всіх гостей начальник районного відділу освіти Мельник В.М.

Найуспішнішим учням району були вручені похвальні грамоти та подарунки. Також порадувала глядачів цікава розважальна програма: вокальні та танцювальні номери, дитячі атракціони, різноманітні конкурси.

Учні нашої школи теж були учасниками свята: учениця 9 класу Пономарчук Марина отримала похвальну грамоту за великі успіхи в навчанні та праці,проявленій в шкільному житті та житті району, учениці 2 класу Лисак Даринка та Сторчова Віка виконали дуетом пісню « Квітуча Україна», всі інші учні школи брали активну участь у різних конкурсах.

Під кінець свята всіх учасників та гостей частували смачним морозивом.

Кiлькiсть переглядiв: 270

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.