2016 рік - рік англійської мови. Підсумки

Згідно указу президента України, Петра Порошенка, 2016 рік було проголошено роком англійської мови. Таке рішення було ухвалене з метою сприяння вивченню англійської мови длярозширення доступу українців до світових можливостей, забезпечення інтеграції України до європейського простору та підтримки програми Go Global, яка визначає вивчення англійської мови одним із пріоритетів стратегії розвитку. проводяться виховні заходи, присвячені року англійської мови.

З метою підвищення рівня знань та мотивації щодо вивчення англійської мови, адміністрація Балаклеївської загальноосвітньої школиІ-ІІ ст.№2 та учитель англійської мови Мірза Наталія Василівна намагаються створити належні умови щодо популяризації англійської мови, а саме підготували та оснастили новий кабінет англійської мови, до цього був лише куточок іноземної мови, з січня 2016 кожного місяця проводяться тематичні позакласні заходи з англійської мови. То ж цього 2016-2017 навчального року, ми плануємо й надалі заохочувати учнів до вивчення англійської.

I love English. IloveLondon!

Один із таких заходів на тему “I love English. I love London” допоміг учням поширити знання про англомовні країни, підвищити рівень мотивації вивчення іноземної мови. Під час вікторини учні здійснити віртуальну подорож та познайомитись із цікавими фактами з історії, географії та політики United Kingdom of Great Britain, вони показали хороші знання мови та широку обізнаність цих країн.

Вивчення англійської мови є надзвичайно корисною та цікавою справою.

Вивчаймо англійську разом!

HALLOWEEN

Так, Хелловін зовсім не наша традиція. Цілком зрозуміло, що декого бентежать "заморські" атрибути свята.

- А чому б не зробити в цей день щось цікаве і оригінальне, чому б не організувати Хелловін в нашій школі? Запитали наші учні й загорілися цікавою ідеєю. То ж спільними зусиллями, не дивлячись що були канікули, виготовили стіннівку, цікаві та оригінальні прикраси. І вже 31 жовтня ознайомилися з традиціями святкування Halloween у англомовних країнах, підготували виставку малюнків й паперовими малюнками не обмежились, розфарбували вільні дошки та прикрасили кабінет англійської мови.

То ж хочеться подякувати нашим учням за активну участь, їхній талант та бажання дізнаватися щось нове, особливо пов’язане з англійською мовою та англомовними країнами. Trick-or-Treat

Thanksgiving Day

Листопад 2016 видався надзвичайно багатим на події, спрямовані на вивчення англійської мови, для учнів школи. Вони переглянули цікаві відео добірки та мультфільми, ознайомилися з тематичною виставкою до цих цікавих, невідомих для нас свят, дізналися про нове для них свято як Bonfire Night або день Гая Фокса(5 листопада), значення свята змінювалося віками але сьогодні це перш за все яскрава традиція, час святкових маршів, феєрверків та вогнів.Та традиційне північноамериканське свято, Thangsgiving Day на честь подяки засноване з метою віддати дяку Богові за жнива та за одержані блага протягом року. Відзначається в США в останній четвер листопада.

Окрім того, деякі учні 2-9 класів виявили бажання взяти участь у Всеукраїнській грі з англійської мови «Гринвіч» , яка відбулася 26 листопада, тож очікуємо на результати.

Once in December

З 12 по 16 грудня у школі пройшов тиждень англійської мови. Учні виготовили та прикрасили клас англійської мови у традиційному англійському стилі, готуючись до англійського Різдва. 14 грудня були проведені тематичні уроки та виставки присвячені пам’яті видатного поета та драматурга Вільяма Шекспіра.

Лисак Дарина з піснею «Wrecking ball» та Федорець Крістіна «Once upon December», взяли участь у святковому концерті закриття року англійської мови.

Кiлькiсть переглядiв: 307

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.